VIP prevozi

Potrebujete prevoz poslovnih partnerjev ali vodstvenega kadra na poslovno srečanje, sestanek, zabavo, team building, dogodek  ali pa kar tako in se želite pustiti razvajati v vožnji in pustiti skrbi o organiziranju prevoza?

Ste skupina ali posameznik in bi se radi sprostili ali zabavali brez obveznostih? Želite, da imate organiziran prevoz na srečanja, poroko, piknik ali koncert?

Na vsa vprašanja mi poznamo odgovor, saj vam ponujamo celovito rešitev organiziranja prevozov oz. prevozov po vaši meri.

Za VIP prevoz se odločite, ko potrebujete prevoz od točke A do točke B in želite storitev na najvišjem nivoju.

Pri VIP prevozih sami poljubno izberete odhodno lokacijo, končno lokacijo ter uro odhoda. Za ostale stvari smo vam mi v pomoč!

V našem podjetju vam ponujamo prevoze z osebnimi vozili ali s kombiniranimi vozili, kjer je prostor poleg voznika še za do vključno 8 potnikov.

Vozila katera vam ponujamo so sodobna, urejena, udobna in vedno očiščena (tako notranjost vozila kot tudi zunanjost). Naši vozniki so prijazni, urejeni, ustrežljivi, govorijo vsaj en tuji jezik in se vam pri VIP prevozih popolnoma prilagodijo. Varno in udobno vas popeljejo na želeno destinacijo, ter opravijo storitev na najvišjem nivoju (vam odprejo vrata, pomagajo pri prtljagi, svetujejo itd.)

Da bi lahko določili ponudbo s katero boste od nas odšli z nasmehom na obrazu, se bomo z vami posvetovali individualno.

Pokličite nas lahko kadarkoli na tel. številko 031 857 605 , 041 712 350 ali pošljite povpraševanje na info@ugoden-kombinajem.si Odgovorili vam bomo v najkrajšem času in vam posredovali najugodnejšo ponudbo.

 • Kontaktni telefon

  GSM: 031 857 605
  GSM: 041 712 350

 • E-pošta

  info@ugoden-kombinajem.si

 • Splet

  www.ugoden-kombinajem.si